2017-05-01 06:01:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma minden túl zavarosnak tűnhet

Napi horoszkóp május elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll. A Merkúr kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Ma több előnyhöz is juthat, ezeket főleg a magánéletében tudja kamatoztatni. Könnyebb lesz minden, mint ahogyan tervezte, és ennek nagyon tud majd örülni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold ma a Rák jegyéből indul. Ez egy picit csökkentheti a lendületét. Ma egyszerűen több időre van szüksége, mint máskor, mindenekelőtt a délelőtti órákban. Csak délutánra kerül újra egyenesbe.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Rák jegyéből indul. A Merkúr, az Ön uralkodó bolygója, kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Ma irányt adhat a saját jövőjének, mert a Merkúr segít kijelölni az utat, hogy merre haladjon, és eldöntheti, hogy mit akar. Ez kitűnő startot jelez erre a hétre is.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Érzelmesebbé teszi Önt, mint kellene. Ez gyengítheti egy kicsit. Talán érzelmei megcsalják, talán olyan sokáig fog aludni, hogy reggelizni sem fog tudni, még sem sikerül rendesen összeszednie magát. Késő délutánig eltarthat, míg lassan felfrissül.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold a Rák jegyében áll, a Mars az Ikrek jegyében látható. A Merkúr és a Szaturnusz kapcsolódnak egymáshoz. Ma olyan dolgokat is sikerül elrendeznie, amiről már régen lemondott. Olyan helyről is segíteni fogják, ahonnan nem is számított rá.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Ez ugyan nem különösebben kedvez Önnek, de mégis sok mindent el tud végezi, mivel a Merkúr kellemes kapcsolatban van a Szaturnusszal. Sikerül valakit meggyőznie egy dologról, amit már régen szeretett volna elrendezni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Rák jegyében áll, a Mars pedig az Ikrek jegyében látható. Most tényleg nem csoda, hogy csak nehezen szánja rá magát, hogy felkeljen az ágyból, és utána sem lesz kedve semmihez. Haladjon lépésről lépésre, és semmiképpen ne hagyja magát hajszolni. A Merkúr a Szaturnusszal jól kapcsolódik, ma mindent rendezni tud.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll, ez mindenek előtt sok erővel látja el Önt, és még a fizikai munkákra is alkalmassá teszi. Este érdekes beszélgetésekben lehet része a kedvesével, vagy a barátaival.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Rák jegyében áll, a Mars Önnel szemben az Ikrek jegyében, és a Merkúr kapcsolódik a Szaturnuszhoz a Nyilas jegyében. A hét nagyon sikeresen indulhat, egy kicsit kitör a rutinból és nyitott marad az új dolgokra. Ezzel azonban biztosan nincs semmi problémája. A pénzzel kapcsolatban is tisztázhat homályos dolgokat, ha egyáltalán lennének ilyenek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold Önnel szemben lévő Rák jegyében áll. A Mars az Ikrek jegyében, ma minden túl zavarosnak tűnhet az Ön számára, semmi sem fog úgy menni, mint ahogyan azt eltervezte. Nagyon idegesíteni fogja ez a helyzet, amit sehogyan sem tud megmagyarázni saját magának. Csak késő délután sikerül megnyugodnia.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
 A Hold a Rák jegyében áll. A Merkúr kellemesen kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Ez a nap nagyon sikeres lesz az Ön számára. Minden lehetőség nyitva áll Ön előtt. Ne hagyja magát lerázni, főleg ne akkor, ha biztos a dolgában.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Rák jegyében áll. Ne engedje kibillenteni magát a megszokott ritmusból. Ragaszkodjon az elképzeléseihez, és maradjon két lábbal a földön. Este valaki elmondja az igazságot önnek egy fontos üggyel kapcsolatban, és Ön jobban megérti majd a dolgokat.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: